Egy fürdőszobában többféle berendezési elemre van szükség; a szaniterek csupán az alapot adják, de tárolási lehetőséget nem. Márpedig egy fürdőszobában rengeteg eszközt és készítményt használunk, ezeket pedig úgy kell tárolni, hogy a végeredmény esztétikus és praktikus is legyen – erre szolgálnak a fürdőszobabútorok, melyekből többféle típus is elérhető, sőt, akár szettben is megvásárolhatóak.

Az egyik legismertebb fürdőszobabútor a csap alá betolható tároló, amelyből többféle is létezik: a tetején nyílással ellátott változat a hagyományosan falra szerelt mosdókhoz alkalmazható, de létezik olyan is, amelyet egybeépítettek a mosdókagylóval, illetve amelynek tetejére "ültethető" a mosdó. E szekrényekben elférnek a tisztító- és mosószerek, de természetesen más, a fürdőszobában használatos eszközök is.

A további fürdőszobabútorokban – falra szerelhető és padlóra állítható szekrényekben, illetve polcos elemeken – kényelmesen elfér minden, ami a fürdőszobában használatos, ám ezek mennyisége lakásonként eltér, ezért a szettben megvásárolható fürdőszobabútorok nem mindig felelnek meg a kívánalmaknak. Szerencsére azonban az egyes fürdőszobabútor-elemek akár

https://keletbutor.hu/furdoszoba-butorok