https://keletbutor.hu/egyedi-konyhabutorok

Amerikai stílusban készüljön a konyha?

Az amerikai konyha magán visel bizonyos jellegzetes vonásokat, amik meghatározzák magát a konyhabútort is. Mi jellemzi a konyhabútort egy amerikai stílusú konyhában?

  • A konyhabútorhoz tartozik egy konyhapult is, ami elválasztó funkciót is betölt a konyha és a nappali között. A pult az előkészítés és az étkezés helye is, ugyanakkor praktikus tároló is válhat belőle, ha arra van igény.
  • A konyhabútor anyagában és színében is  nagyobb szabadságot kap a tervező, mert a konyha egy légtérben van a nappalival, így valószínűleg nem túl sötét vagy szűkös. A nappali stílusa is lehet inspiráció.
  • Előtérbe kerülnek a kreatív megoldások, mert az ingatlan méretétől függően a konyha alapterülete lehet szabálytalan vagy pici is. A tervezőnek tárolásra, főzésre és akár étkezésre is alkalmas konyhabútort kell alkotnia.
  • A sok tároló szinte alapkövetelmény, mert az állandóan szem előtt lévő konyhában csúnyán mutat, ha minden ki van pakolva helyhiány miatt.

A tervezés a mi dolgunk, Önnek csupán segítenie kell a kollégáinknak abban, hogy milyen bútort képzelt el az otthonába. Természetesen egy bútor tervezése nem történhet helyszíni felmérés nélkül. A tér alapterülete, a nyílászárók elhelyezkedése, a konyha minden részlete fontos, hiszen csak így tudunk teljes mértékben oda illő