A beépíthető konyhabútorok óriási választékban állnak rendelkezésre, így könnyen olyan berendezésre tehetünk szert velük, amit teljes mértékben ki tudunk majd használni. Főleg a kisebb alapterületű konyhák esetén fontos a maximális helykihasználás, hiszen csak úgy lehet rendezett a helyiség, ha mindennek megvan a maga helye és nem kallódnak szerteszét a különböző konyhai eszközök, gépek. Azonban a beépíthető konyhaszekrényekkel ez nagyszerűen megvalósítható, hiszen így a padlótól majdhogynem a mennyezetig ki tudjuk használni az egész teret. A helyiség ennek köszönhetően rendezetté és könnyebben tisztán tarthatóvá válik. A berendezés rendkívül látványossá is varázsolja a konyhát, ahol így öröm lesz a főzés és az étkezés. 

A beépíthető konyhabútorok nagy előnye még, hogy igénybe vehető rájuk a 2021 januárjától érvényes lakásfelújítási támogatás is. Ehhez minden költséget számlával kell igazolni, ám cégünknél ez természetesen nem jelent akadályt. Az 50%-os, utólagos állami támogatás legalább egy gyermek neveléséhez és minimum 1 éves fenn álló, folyamatos TB jogviszonyhoz kötött. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy kihasználja a beépíthető konyhabútorok előnyeit, keressen minket bizalommal! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére, illetve tájékoztatják a megrendeléssel és a szállítással kapcsolatos részletekről.