https://keletbutor.hu/gardrobok

A gardrób megkönnyíti a mindennapjait!

Legtöbbünknek otthonunkban valahogyan sosincs elég hely a holmijainknak, ahhoz pedig főként nincs, hogy egy kisebb szobát gardróbbá alakítsunk, így tehát marad a hagyományos gardrób, hogy megoldja a problémáinkat!

Hová is tehetjük őket? Akár az előszobába, akár a hálószobába, folyosóra, de még a gyerekszobába is, tulajdonképpen bárhová! Egy családban akár több gardróbra is szükség lehet, egy az előszobába, ahol mindenki kabátjai, pulóverei és idényruhái elférnek, egy pedig a hétköznapi használatra a szobába. Viszont mindenképpen át kell gondolnunk, hogy tulajdonképpen mennyi hely áll a rendelkezésünkre, és milyen ruhadarabokat akarunk benne tárolni? Például: egy télikabátokat és vastag kötött sálakat tároló bútordarabnak jobb, ha több akasztós férőhelye van, mint polcos, mert így több fog beleférni, mintha összehajtogatnánk őket! A gardrób nyújtotta kényelmet még tovább fokozhatjuk, ha gondolatbanhárom részre osztjuk a férőhelyeket. A felső és legalsó polcokra érdemes azokat a dolgokat tennünk, amiket ritkábban használunk, szemmagasságba pedig azokat, amiket szinte minden nap. A cipőknek a legideálisabb kialakítás a döntött vagy dönthető tárolópolc a gardróbon belül, az apróságoknak pedig a kihúzható fiókok, amiknek a mélységét érdemes még a vásárlás előtt ellenőriznünk. Nem szabad megfeledkezni a gardróbok ajtaja nyújtotta lehetőségekről sem! Ide könnyedén felhelyezhetők kampók és akasztók is, amik tökéletes helyet biztosítanak a nem túl vastag anyagból készült sálaknak, kendőknek, nyakkendőknek. De akár egy egészalakos tükör is kerülhet az ajtó külső vagy belső felére is! Ha már az ajtókról esett szó, helyspórolásra tökéletes a tolóajtós gardrób, mert így akár közvetlenül az ágy mellé is tehetjük, mégis könnyedén ki tudjuk majd nyitni, kényelmes lesz a használata.

Ön is szeretné jobban kihasználni az otthona által biztosított teret? Kínálatunkban kizárólag minőségi gardróbokat talál! Kérdései vannak a váráslás előtt? Keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!